Op zoek naar een swim up kamer Ibiza? Dat is een leuk idee! Team Swimupkamer.nl heeft een overzicht gemaakt van de leukste swim up kamers Ibiza en aanbiedingen op deze pagina. Bekijk de mogelijkheden hieronder:

Swim up kamers Ibiza:

7. Ushuaia Ibiza Hotel

Voor de echte feestbeesten is dit hotel de perfecte keuze, bij het hotel zit namelijk een toren en hier vonden de leukste feesten met de beste DJ’s plaats! Verder heeft het hotel alle voorzieningen die je nodig hebt tijdens je vakantie. Zo heeft het een zwembad, wellness, restaurant en bar! De kamers zijn voorzien airco, Tv, internet, badkamer en veel meer. Hierbij zijn er ook verschillende swimupkamers, hierbij kun je vanuit je hotelkamer direct het zwembad induiken en de ochtend goed beginnen! Als laatste heeft het hotel een geweldige ligging, het ligt namelijk op loopafstand van de leukste bars en direct aan het strand. Tip: All inclusive Ibiza aanbiedingen.

6. Oku Ibiza

Je rust uit vanaf minuut 1 in dit hotel, het beschikt namelijk over wellness, zwembad, restaurant, bar en een geweldige inrichting. Hierbij heeft het hotel een adults only beleid, zo kun je dus met zekerheid genieten van alle rust op je welverdiende vakantie. De kamers beschikken over een badkamer, airco, internet, Tv en sommige kamers beschikken zelfs over een zwembad direct gelegen aan de hotel kamer. Hier kun je vanuit je kamer direct het water in en zo de dag goed beginnen in het zonnetje!

5. Hard Rock Hotel Ibiza

Je vindt alle faciliteiten die je zoek en veel meer in dit hotel! Het beschikt over een groot zwembad, bar, restaurant en sportfaciliteiten! Verder is alles super modern ingericht en krijgt het oog ook wat. De kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten, badkamer met bad of douche, airconditioning, minibar, TV, Wi-Fi en nog zoveel meer! Ook zijn er kamers die direct toegang hebben tot het zwembad of een jacuzzi op het balkon. hier kun je heerlijk wakker worden en even fijn stoom afblazen! Bekijk de mogelijkheden!

4.  TRS Ibiza Hotel 

Om lekker te relaxen moet je terecht bij TRS Ibiza Hotel. Het beschikt over heerlijke voorzieningen en faciliteiten, heeft een geweldige ligging e is helemaal ingericht om de gasten tot rust te laten komen. zo heb je een heerlijk zwembad met loungebedden, hier kan je lekker relaxen en je hoofd leegmaken. Verder is er een restaurant, bar, wellnesscentrum en is er een adults only beleid! Hierdoor heb je zekerheid dat je met alle rust kan genieten van je welverdiende vakantie. De kamers zijn luxe en comfortabel ingericht, ook zijn er een aantal kamers die direct toegang hebben tot een zwembad, hierdoor kun je vanuit je kamer direct het water in!

3. Hotel Osiris Ibiza

Aan luxe is geen gebrek in dit hotel, zo het beschikt over meerdere faciliteiten zoals een restaurant, bar en sportfaciliteiten. Hiernaast heeft het een prachtige inrichting en een fijne ligging. Zo ligt het op ruim een kilometer van het centrum af. Hier kun je lekker shoppen, wat gaan drinken of uiteten gaan! Hiernaast zijn de kamers ook lekker luxe, zo zijn deze voorzien van airco, Tv, Wi-Fi, badkamer en vee meer. Ook zijn er kamers met directe toegang tot een zwembad, zo kun je heerlijk vanuit je kamer direct een heerlijke duik nemen en wakker worden in het zonnetje!

2. Hotel Catalonia Royal Ses Estaques

Als je opzoek bent naar een verblijf met geweldig uitzicht, fijne faciliteiten en veel luxe zit je hier goed! Het hotel heeft namelijk een adembenemend uitzicht over de zee, verder beschikt het ook over een restaurant, bar en sportfaciliteiten! De kamers zijn lekker luxe en beschikken oer alle gemakken. Zo is het voorzien van Airco, Tv, Wi-Fi, badkamer en veel meer! Hierbij zijn er sommige kamers met directe toegang tot een zwembad, hier kun je vanuit je kamer meteen een frisse duik nemen en heerlijk wakker worden!

1. Siau Ibiza Hotel

Het prachtige Siau hotel biedt vele voorzieningen, activiteiten en heeft een geweldige ligging! Het beschikt over een eigen restaurant, bar, zwembad, roomservice en veel meer! De kamers zijn voorzien van Tv, Wi-Fi, badkamer, balkon en telefoon. Ook zijn  er sommige kamers die vanuit het balkon direct toegang hebben tot het zwembad, zo kun je lekker direct vanuit je kamer een frisse duiknemen en heerlijk genieten va het verkoelende water.

Ga terug naar Swim up kamer Spanje.