Hotel met privé zwembad

Hotel met privé zwembad boeken? Bekijk het volledige aanbod van vele touroperatours op deze pagina. Lekker makkelijk toch? Ongestoord genieten in een luxe hotel met privé zwembad. Verblijven op basis van all-inclusive? Er zijn vele mogelijkheden. Stel je eens voor dat je geniet van je vakantie in een luxe hotelkamer met privé zwembad. Super romantisch! Swimupkamer.nl heeft alle hotels met privé zwembad op deze pagina verzameld, zo hoef je zelf niet meer te zoeken naar tientallen website om de beste deal te vinden. Bekijk de mogelijkheden op deze pagina.

Hotel met privé zwembad Griekenland

Op zoek naar een hotel met privé zwembad Griekenland? Zonder enige twijel is Griekenland een van de favoriete bestemming in Europa. Wist je dat Griekenland ruim 6.000 eilanden heeft – verspreid over de Egeïsche en de Ionische zee? Er zijn vele luxe hotels met privé zwembad. Bekijk de mogelijkheden hieronder.

2. Amousso Beach Villas – Lefkas

Aan de prachtige kust van Zuid-Lefkas vind je Amoussa Beach Villas. Hier kun je o.a. het gezellige haventje bezoeken waar allerlei lokale restaurants, cafés en bars te vinden zijn. Amousso Beach Villas verblijf je in een luxe villa met privé zwembad en huurauto. Bekijk de mogelijkheden.

(Bekijk foto’s hieronder of hiernaast)

1. Casa Casabana Hotel & Suites ***

Casa Cabana Hotel & Suites in Faliraki op het Griekse eiland Rhodos beschikt over swim up kamers en privé zwembad. Hier geniet je van privacy tijdens een luxe vakantie. Heerlijk je eigen zonneterras met zwembad. Daarnaast ben je binnen enkele minuten op het strand of leuke restaurantjes of barretjes. Ontdek ook de bezienswaardigheden van het mooie eiland.

(Bekijk foto’s hieronder of hiernaast)

Swim up kamer Griekenland 2 22
Menu